Ціна деревини модрини на торгах ТОВ Українська універсальна біржа
26 фев 2023 06:58 359
Ціна деревини модрини на торгах ТОВ Українська універсальна біржа

Ціна деревини модрини на торгах ТОВ Українська універсальна біржа

 
Модрина – це деревина яка зростає в Карпатах і є унікальною хвойною породою, восени хвоя опадає. Деревина модрини в будівництві є одним з найстаріших, най довговічніших і найпоширеніших матеріалів. Незважаючи на те, що сучасні матеріали все ще розробляються, дерев’яні елементи конструкції залишаються незамінними при проведенні будівельних і оздоблювальних робіт. Вони виконують як захисну, зміцнювальну, так і чисто естетичну функцію. Вже більше року торги по деревині проходять через Українську Універсальну Біржу. Для того, щоб стати учасником торгів необхідно зробити ряд кроків, які дозволять пройти акредитацію і придбати статус члена Біржі:
 
  1. Заповнити Анкету на сайті і завантажити необхідні документи;
  2. Підтвердити e-mail вказаний у анкеті;
  3. Отримати логін і пароль для входу во власний кабінет;
  4. Дочекатися рішення Наглядової ради, через електронне повідомлення, о наданні в оренду біржового місця;
  5. Отримайте пакет документів – договір, для підпису;
  6. Доставити підписаний договір до ТОВ «Українська універсальна біржа».

Як використовується деревина модрини в будівництві?

Використання деревини в будівництві бере свій початок з того моменту, коли люди навчилися її найпростішої обробки. З самого початку були оцінені переваги будівельних елементів з дерева: довговічність, схильність до обробки, простота отримання і відносна легкість. В даний час все більше уваги приділяється екологічності - дерево є повністю відновлюваним матеріалом. З цієї причини дерев’яні елементи на будівельному майданчику зустрічаються повсюдно. Вони служать в тому чіслі для будівництва каркасних стін, сходів, ферм даху, навісів або перекриттів. Деревина модрини є основною сировиною, яка використовується для зведення зі збірних елементів громадських і комерційних будівель, таких як лікарні, офіси і навіть торгові центри. Одним з дерев’яних елементів, які часто зустрічаються на будівництві, є будівельний брус. Це не що інше, як дошки, які виготовляються після розпилювання поздовжнього круглого лісу на бруси, рейки і колоди. З важких і твердих пиломатеріалів модрини виготовляють в тому числі – паркет. Пиломатеріали також поділяються на обрізні та необрізні. Він може мати товщину від 19 до 50 мм. Найтонші будівельні елементи з деревини у вигляді пиломатеріалів використовуються в деталях дахів і опалубки, а найтовстіші – для будівництва риштувань, терас та інших великих споруд.
 

Ціна деревини модрини на аукціонах ТОВ “Українська універсальна біржа”

Незважаючи на те, що ціна на необробну деревину модрини висока, в залежності від пропозицій ринку може коливається, усі новини у ціноутворенні ви можете дізнатися за посиланням https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/tsina-derevyny-modryny-na-torgah-tov-ukrainska-universalna-birzha/, тут розміщенні усі новини ТОВ “Українська універсальна біржа” яка є офіційним майданчиком ДП «Прозорро.Продажі». Клієнтам «Української універсальної біржі» надається вся необхідна допомога пов’язана з навчанням та підтримкою в час проведення аукціонів необробленої деревини.