Марафони Нової пошти відбудуться в адаптивному офлайн-форматі, коли Україна повернеться до жовтої та зеленої зон.Ч.2
26 марта 2021 16:59 521
Марафони Нової пошти відбудуться в адаптивному офлайн-форматі, коли Україна повернеться до жовтої та зеленої зон.Ч.2

Марафони Нової пошти відбудуться в адаптивному офлайн-форматі, коли Україна повернеться до жовтої та зеленої зон

Турбота про вашу безпеку і здоров’я закладена в ДНК Нової пошти та NewRun. Коли пандемія почала диктувати свої умови, ми зробили все, щоб залишатися опорою, своєчасно доставляти поштові відправлення та оберігати вас, дотримуючись усіх умов карантину.

Тепер, коли майже половина областей України опинилася в червоній епідеміологічній зоні, ми прийняли зважене рішення заради безпеки кожного з нас. Новий біговий сезон Нової пошти відбудеться після повернення до жовтої та зеленої зон міст-учасників: Запоріжжя, Черкас, Хмельницького, Миколаєва, Одеси та Сум.

Коли жорсткі обмеження будуть скасовані, ми проведемо забіги з турботою про здоров’я кожного учасника.

  • У зеленій зоні забезпечимо температурний скринінг і масковий режим, будемо слідкувати за дотриманням соціальної дистанції та видавати засоби дезінфекції. Забіги пройдуть без місць для глядачів. Для реєстрації результатів на всіх дистанціях від 5 км надамо персональні чіпи.
  • У жовтій зоні додамо старт групами з п’ятисекундним інтервалом. Супервайзери контролюватимуть дотримання карантинних норм у стартовому містечку. 
  • Якщо місто забігу знаходиться у червоній чи помаранчевій зоні, дата старту переноситься. Проведемо забіг з урахуванням усіх карантинних норм через тиждень після скасування жорстких обмежень. 

Ми мріємо, що пандемія залишиться в минулому і десятки тисяч бігунів знову вийдуть на дистанцію разом. Але поки це небезпечно, маємо продемонструвати силу, витримку і розсудливість — риси справжніх марафонців.

Офлайн-марафони  Нової  пошти повернуться у новому адаптивному форматі. Готуємось і чекаємо!