Консультує лікар уролог-андролог
22 сент 2017 12:32 3508
Консультує лікар уролог-андролог
Сучасний стиль життя людини у великому місті передбачає постійні стресові ситуації, божевільний ритм життя, хронічну втому. Все це часто негативно позначається на здоров'ї чоловіків, викликаючи статеву дисфункцію. Однак  не варто передчасно перейматися, адже в наш час медицина дійшла до того рівня, що практично будь-яка ситуація вирішується. Фахівці Інституту планування сім'ї з радістю готові надати консультацію і спланувати індивідуальній курс лікування.
 
Фахівець уролог андролог лікує  захворювання, які  межують відразу з декількома галузями: ендокринологією, урологією, сексопатологією, з елементами пластичної та судинної хірургій і мікрохірургією. Іноді  урологи андрологи  лікують захворювання в області дерматології тощо. Лікар уролог андролог беспосередньо займається профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань статевої системи чоловіків.
Перш за все лікар уролог андролог займається лікуванням безпосередньо тих захворювань, що турбують чоловіків, тобто чоловічі захворювання. До них відносяться: сексуальні дисфункції різного походження. До них можна віднести не тільки фізіологічні, а й психологічні. Безпліддя у чоловіка будь-якої етіології, захворювання, які передаються лише статевим шляхом, патології передміхурової залози, андрогенітальна хірургія - виправлення внутрішніх і візуальних недоліків геніталій, відновлення чоловічих функцій, онкоандрологічні захворювання - це захворювання онкологічного характеру в чоловічій статевій системі, ендокринні порушення в чоловічій статевій системі - андрогенодефицит - це недолік або надлишок кількості вироблюваних гормонів, чоловічий клімакс -це фізіологічний стан, коли організм чоловіка старіє, і він може супроводжуватися різними патологіями в роботі сечостатевої, серцево-судинної та інших системах організму. 
 
Хвороби, які лікує лікар уролог-андролог:
  • Аденома простати це доброякісне новоутворення в тканинах передміхурової залози, яке розростається. 
  • Простатит - це запалення передміхурової залози. 
  • Чоловічий клімакс - це андропауза. 
  • Варикоцеле це варикозне розширення вен яєчок, при цьому стані кількість сперми значно зменшується, відбувається загроза розвитку безпліддя.
  • Фімоз це звуження кільця крайньої плоті статевого члена, яке ускладнює звільнення головки чоловічого статевого органу. 
  • Метаболічний синдром це цілий комплекс різних патологій, які мають зв'язок з недоліком вироблення гормонів, а також порушенням обміну речовин в організмі.
Звертайтеся по кваліфіковану медичну допомогу в Інститут планування сім'ї IPF. Наші лікарі гарантують індивідуальний підхід до кожного пацієнта і цілковиту кофіденційність настільки делікатної інформації.