Поради, щодо пошуку гідної роботи в Україні
12 апр 2017 10:38 1677
Поради, щодо пошуку гідної роботи в Україні
Як багато хто знає, сьогодні питання безробіття стоїть досить гостро. Величезна кількість випускників-фахівців (і не тільки) не можуть знайти собі роботу. Це пов'язано з тим, що деякі компанії шукають працівників з досвідом роботи, а в деяких випадках позначаються людські якості. На сьогоднішній день шукати роботу можна не тільки за допомогою газет і пошуку вакансій та Інтернет сторінок, але й ще за допомогою шукачів вакансій. Так існує один з представників шукача вакансій Jooble, на якому стало можливо знайти роботу в Україні | ua.jooble.org, та на якому Ви знайдете усі найсвіжіші оголошення і вакансії та, можливо, знайдете відповідну посаду.
 
Отже, сьогодні ми пропонуємо вам ознайомитися з основними проблемами, які можуть на стати на шляху гарного працевлаштування. Прочитайте уважно та задумайтеся, чи є у вас такі проблеми і, якщо є, то як їх можна вирішити?
 
По-перше, це зовнішність. Мова, звичайно, йде не про красу людської, а вмінню вишукано та зі смаком одягатися. Ніхто не говорить, що це обов'язково повинні бути дорогі речі (інакше, навіщо б вам шукати роботу?). Можна надіти речі простіші, але вони повинні поєднуватися, бути доречними і підходити до Вашої зовнішності. Зрозуміло, потрібно тримати не гордно (навіть якщо Ви грамотний фахівець), але стримано і, навіть, скромно.
 
Величезним мінусом буде відсутність ораторських навичок та невміння спілкуватися. Підготовте розмову заздалегідь, продумайте, як Ви будете розповідати про свої знання та уміння. Існує традиційний список питань, які обговорюються на співбесіді, так що Ви можете підготуватися за багатьма пунктами.
 
Незацікавленість в результатах роботи. Якщо Вас цікавить тільки заробітна плата, то приготуйтеся до того, що компанії відмовлять Вам у співпраці. Важливо, щоб заняття подобалося Вам, тільки тоді Ви зможете досягти відмінних результатів. Не можна забувати, що відданість справі нерідко нагороджується преміями та іншими грошовими винагородами.
 
Погана робота під час випробувального терміну. Цей пункт, мабуть, найменше потребує пояснення. Випробувальний термін для того існує, щоб зрозуміти, як співробітник буде працювати. І якщо результати не сподобаються адміністрації компанії, то вони, не замислюючись, скажуть Вам “На все добре”.
 
Звичайно, це далеко не повний список того, як НЕ треба вести себе при влаштуванні на роботу. Однак вони є основними, так що я сподіваюся, що мої поради допоможуть Вам і Ви дуже скоро знайдете гідну роботу.